Sluf her og nu   

Om Sluf

Sluf i øvelokalet - klik for at se i fuld størrelse.

Sluf er i dag et 3-mands band der har to primære visioner: At spille godt og at have det sjovt.
Sluf kan levere en gedigen kvalitetskoncert med god musik præsenteret af dygtige musikere der er stærkt sammenspillede. Deres kendskab til hinanden tager musikken til spændende højder og skaber et moment af friskhed der bryder hvad der ellers kunne være et kedeligt kopi-koncept.
Til at peppe festen op, har Sluf allieret sig med en dygtig sangerinde, som kan sine hits til fingerspidserne.

Sluf har eget øvelokale i Islev, hvor de mødes flere gange om ugen og spiller. Desværre er øvelokalet opsagt p.t. så har du kendskab til et ledigt øvelokale i storkøbenhavn, så kontakt endelig Kristian på tlf. 6133 3049.

 

Amager Æra   

ØvelokaledørSluf på Biblioteksskolen

Sluf har haft til huse i Danmarks Biblioteksskoles kælder. Trods oversvømmelser og strenge adgangsregler, var det her sluf ændrede fokus til også at koncentrere sig om at optage deres musik.
Øvelokalet var stort, så det blev indrettet med hjørnesofa, nervøst velour og spejlkugler - altsammen noget der har fået lov til at leve videre som en del af slufs Isleværa.

Sluf måtte flytte fra kælderen da der ikke længere var direkte tilknytning til uddannelsesstedet og det derfor ikke længere kunne forsvares at de skulle huses gratis på skolen.

Rødovre Æra   

Foreningshuset - RødovreSluf i Foreningshuset Rødovre

Efter Sluf havde haft til huse i Ishøj levede bandet en normadisk tilværelse i nogle år. Uden eget øvelokale var det besværligt at komme til at øve, og at dele øvelokale med andre er altid tungt, især når det foregik som her. Det blå pakhus i rødovre husede udover festlokaler og lokalradio også en øvekælder med trommesæt og sanganlæg. Desværre var der flere af dem der benyttede øvelokalet hensynsløse og øvede hærværk mod instrumenterne. Til sidst var der ikke noget der duede, og sluf måtte søge andre græsgange.

Historie   

Forhistorien (Ishøj Æra)

Sluf startede i Ishøj. Her øvede de på den lokale ungdomsklub. På dette tidspunkt hed Sluf "Psluph". Bortset fra den underlige stavemåde var navnet af samme klang. Sluf spillede hjemmelavede numre, og stilen var fusion med inspiration fra bl.a. Maceo Parker.
Orkestret bestod dengang af 5 kernemedlemmer og indimellem var der sangerinder på gæstebesøg, dog uden at de havde lyst eller tid til at blive som en fast del af orkestret.

Mere Sluf   

Hvis du vil vide mere...

Sluf består af 3 faste medlemmer. Medlemmerne kommer fra 3 vidt forskellige miljøer.

Læs mere om bandmedlemmerne.