Sluf her og nu   

Om Sluf

Sluf i øvelokalet - klik for at se i fuld størrelse.

Sluf er et 3-mands band der har to primære visioner: At spille godt og at have det sjovt.
Sluf kan levere en gedigen kvalitetskoncert med god musik præsenteret af dygtige musikere der er stærkt sammenspillede. Deres kendskab til hinanden tager musikken til spændende højder og skaber et moment af friskhed der bryder hvad der ellers kunne være et kedeligt kopi-koncept.
Til at peppe festen op, har Sluf allieret sig med dygtige gæstemusikere, der kan deres hits til fingerspidserne.

 

Amager Æra   

Sluf på Biblioteksskolen

Sluf har haft til huse i Danmarks Biblioteksskoles kælder. Trods oversvømmelser og strenge adgangsregler, var det her sluf ændrede fokus til også at koncentrere sig om at optage deres musik.

Rødovre Æra   

Foreningshuset - RødovreSluf i Foreningshuset Rødovre

Efter Sluf havde haft til huse i Ishøj levede bandet en normadisk tilværelse i nogle år. Uden eget øvelokale var det besværligt at komme til at øve, og at dele øvelokale med andre er altid tungt, især når det foregik som her. Det blå pakhus i rødovre husede udover festlokaler og lokalradio også en øvekælder med trommesæt og sanganlæg. Man var aldrig sikker på om instrumenterne var intakte, men Sluf er altid med på en overraskelse.

Historie   

Forhistorien (Ishøj Æra)

Sluf startede i Ishøj. Her øvede de på den lokale ungdomsklub. På dette tidspunkt hed Sluf "Psluph". Bortset fra den underlige stavemåde var navnet af samme klang. Bandet bestod af 5 kernemedlemmer og spillede hjemmelavede numre. Stilen var fusion med inspiration fra bl.a. Maceo Parker.

Mere Sluf   

Hvis du vil vide mere...

Sluf består af 3 faste medlemmer. Medlemmerne kommer fra 3 vidt forskellige miljøer.

Læs mere om bandmedlemmerne.