Indholdsfortegnelse - Asperger Ressouceguide

Om Ressourceguiden

 

Bemærk: Siden opdateres ikke længere!

Vi, Kristian Eriksen og Brian Petersen, er tidligere studerende på Danmarks Biblioteksskole på bacheloruddannelsen, og har i den forbindelse udarbejdet en ressourceguide som en del af en studieopgave i faget Avanceret informationssøgning (3.semester).

Da denne guide er en opgave, må vi med det samme understrege at den ikke vil blive opdateret i fremtiden.

 

Emnet for vores guide, behandling af Aspergers syndrom (AS), er valgt fordi gruppens ene medlem som far til et barn med denne diagnose, har været gennem et forløb, hvor man nok ender med vide hvad det er, men mangler viden om hvad man gør.

Der er både på Internettet og i litteraturen begrænset med anvisninger på en egentlig behandling af mennesker med AS. Med behandling menes ikke helbredelse, for AS er en livslang tilstand, på samme måde som andre former for autisme.

 

Det har derfor været målet med denne guide at samle sider på Internettet, der i forskellige sammenhænge giver anvisninger på hvilke muligheder der er for at hjælpe disse mennesker, for hvem hverdagen let kommer til at virke kaotisk og uoverskuelig.

 

Vi fralægger os ethvert ansvar for forkert behandling, fejldiagnostisering, og evt. virus der kan være sket i forbindelse med kontakt til de hjemmesider vi refererer til. Brug af ressourceguidens links er på eget ansvar.