Indholdsfortegnelse - Asperger Ressouceguide

Hjælp


Navigation

Denne hjemmeside ses bedst i Microsoft Internet Explorer 5.0 eller nyere med 17" skærm i opløsning på 1024*768px. (mindre kan dog gøre det).

Dette hjemmesidekompleks er inddelt i en hovedside, der beskriver hvad de forskellige kategorier indeholder, og to undersider med hjælp og formål. Derudover er der 7 undersider med links inddelt i forskellige kategorier.

Hovedside: Indhold
Undersider: Formål
Hjælp
Opdateringer
Div. Kategorier (medicin og psykiatri, psykologi, ect.)

Indhold giver et overblik over hvilke kategorier der indeholder hvad.
I formål kan man læse om hvorfor denne hjemmeside er lavet.
Du er nu på hjælpesiden, og her kan man få hjælp til at navigere rundt i hjemmesidekomplekset og nedenunder se hvordan posterne er bygget op mht. tiltel, ophav, osv.

Man kan hele tiden komme tilbage til indholdsfortegnelsen ved at klikke på "indhold" der er placeret øverst til venstre på navigationsbjælken i venstre side af ressourceguiden.

Hvis man ønsker at kontakte forfatterne / ophavet til denne ressourceguide kan man klikke på vores navne (Står yderst til højre i den øverste bjælke).

Formålet med denne ressourceguide kan findes ved at klikke her.

Opbygning af posterne

Titel:

Autisme og seksualitet

Ophav/
Forfattere:
Af Lennart Pedersen & Demetrious Haracopos, Center for Autisme
Annotation/
Beskrivelse:
En omfattende artikel, baseret på en undersøgelse af forfatterne selv, der tager et kontroversielt og ofte tabubelagt emne op. Artiklen er måske ikke rettet mod en egentlig behandling, men gør rede for sammenhængen mellem uhensigtsmæssig adfærd, uløste seksuelle problemer og antipsykotisk medicin. En meget overskuelig side, med 25 litteraturhenvisninger.
Emneord: Autisme, seksualitet, adfærdsforstyrrelser.
Url: http://www.autisme.dk/artikler/autisme_og_seksualitet.htm
Dato for ind-datering: Opdateret 22/9 2000